Tervehdys kaikille!

Potkaistaanpa tällainen blogi pystyyn kaksi viikkoa abdominoplastian jälkeen, jolloin kaikki on vielä tuoreessa muistissa ja paraneminen kunnolla vasta alkamassa. Tarkoitukseni on tulevissa kirjoituksissa kertoa omasta taustastani, miten leikkaukseen päädyin, itse operaatiosta ja sairaalassaoloajasta, sekä miltä elämä nyt jälkikäteen vaikuttaa ja miten paraneminen etenee.

Blogin pitäminen ei ole ollut missään vaiheessa mielessä, mutta päädyin vaimoni vinkin perusteella napapiirillä -blogiin, jonka kirjoittaja on suunnilleen samassa tilanteessa kuin itse olin reilu vuosi sitten. Kyseisten kirjoitusten innoittamana ajattelin, että voisin jakaa omat kokemukseni vastaavaa operaatiota suunnittelevien kanssa.

Tämä ensimmäinen lyhyt kirjoitukseni päättyköön muutamaan faktaan itsestäni. Olen jokusen vuoden alle nelikymppinen uros, joka on koko pienen ikänsä kärsinyt ylipainosta. Pahimmillaan vaaka näytti 170 kg, josta olen oma-aloiteisesti tiputtanut painoni 85 kg hujakoille. Moisen rasvamäärän kadotuksen jälkeen ei voi välttyä löysältä nahalta, joka ei todellakaan tokene ilman kirurgia.

Koska kirjoitus ei sisältänyt yhtään hymiötä, lisättäköön yksi iso loppuun.